Lina en honden

Hoewel honden niet onmiddellijk in mijn leven aanwezig waren, was ik er toch al snel van overtuigd dat ik een hond wilde. Mijn interesse groeide en ik ontwikkelde een nieuw passie in het leren over honden. Toen ik gedurende mijn studies in Gent verbleef, ging ik vaak samen met een vriendin wandelen met de honden van het dierenasiel. Hier heb ik uiteindelijk veel van geleerd.

Mijn interesse groeide en ik werd steeds zekerder van mijn stuk. Ik wou gaan werken met honden. Al snel wilde ik dan ook leren hoe ik kon helpen en hoe ik dat dan allemaal best kon aanpakken. Ik verslond hopen informatie en ging uiteindelijk op zoek naar opleidingen. Zo kwam ik terecht bij Geert De Bolster. Ik volgde de opleidingen en werd hondengedragstrainer. Ik dacht zo namelijk de beste kansen te kunnen geven aan het hondje dat ik uiteindelijk zou kiezen om ons gezin van 2 mensen en 2 katten te vervoegen.

Een hele nieuwe wereld ging open voor mij, toen ik mijn allereerste hond mee naar huis nam. Metas, een Duitse herder. Alles wat ik had geleerd en dacht te weten gooide ons klein pluizig meneertje overhoop. Hij leerde mij dat standaardadvies en -tips niet zomaar werken en dat elke hond uniek is. Hij zorgde ervoor dat ik alles anders ging bekijken. Door hem ben ik ervan overtuigd geraakt dat elke baas en elke hond advies op maat verdienen en dat ik dat wil aanbieden! Door middel van bijscholingen wil  ik steeds verder evolueren in deze boeiende wereld.

Ik zal jullie graag begeleiden in het gezellig samen zijn met jullie hond en samen zullen wij ervoor zorgen dat jullie communicatie optimaal kan verlopen. Wanneer baas en hond elkaar begrijpen en er wederzijds respect is, weet ik zeker dat we samen een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan.

Ik vind het erg belangrijk dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Ik volg regelmatig bijscholing en volg de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken op om up to date te blijven. Wil je meer weten over mijn opleidingen. Klik dan hier.