Kat en hond

Advies en begeleiding bij kat en hond in huis
– IK HEB EEN HOND MAAR WIL GRAAG EEN KAT?
– IK HEB EEN KAT MAAR WIL GRAAG EEN HOND?
– HOE WEN IK EEN HOND AAN EEN KAT?
– HOE WEN IK EEN KAT AAN EEN HOND?
– HOE INTEGREER IK EEN NIEUWE KAT/HOND IN MIJN GEZIN?

Jouw situatie is steeds uniek en net daarom verdienen jullie een individuele aanpak op maat. Dankzij een individuele coaching is er steeds ruimte voor al je vragen en bekijken we samen jullie doelstellingen en mogelijkheden.

Kennis en inzicht in het gedrag en de individuele noden van je hond en kat liggen aan de basis van een relatie gebouwd op wederzijds vertrouwen en respect. Alles wat ik doe vertrekt vanuit de connectiemethode.
Hierbij staat natuurlijk communiceren met hond en kat centraal. Straffen of extra belonen zijn daarbij helemaal niet nodig. Vanuit een mindful houding, met milde en open aandacht, verstevig je de relatie tussen de leden van je gezin. We zorgen ervoor dat een goede band en verstandhouding ontstaat tussen jou en je kat en/of hond, maar ook tussen beiden onderling. We zorgen er samen voor dat we kunnen bieden wat ze beiden nodig hebben, zodat ze een vredevol en gezellig leven samen kunnen tegemoet gaan.

Lees je graag iets meer over mij en hoe ik coach ben geworden? Klik dan hier.

De coaching voor honden- en kattenliefhebbers start steeds met een consult, waarbij we luisteren naar jullie wensen, jullie eerste vragen reeds beantwoorden en jullie de nodige tools meegeven om alvast goed van start te gaan. Verdere begeleiding wordt samen bekeken. Deze gebeurt steeds aan huis en dus in de vertrouwde omgeving. Op deze manier kunnen we de sessies en adviezen aanpassen aan jullie noden en die van je huisdieren.
Tijdens de consult en de coachingsessies leren we jullie op een natuurlijke manier met jullie kat en/of hond communiceren en tonen we hoe je beiden kan bieden wat ze nodig hebben.
Onze begeleiding gebeurt via de connectiemethode: een methode waarbij open en vriendelijke communicatie centraal staat. Vanuit een mindful houding gaan wij jou en jouw kat en/of hond begeleiden.

CONSULT
– Advies over de adoptie of aanschaf van een hond of kat
– Voorbereiding op de komst van je hond of kat
– Individuele begeleiding bij de integratie in het gezin
– Uitleg van de communicatiemethoden van hond en kat
– Advies in verband met (probleem)gedrag van je kat of hond

Duurtijd: anderhalf a twee uur
Prijs: 90€ exclusief verplaatsingskosten (0.50€/km)

Na een consult kan je zelf aan de slag of kunnen wij je verder begeleiden indien gewenst.

VOORDELEN
– Volledig op maat van je dieren en jullie gezin: extra ruimte voor jullie persoonlijke vragen en omstandigheden
– Respect voor de grenzen en mogelijkheden van het gezin en hond en kat
– We kunnen onmiddellijk starten
– Op momenten dat het voor jou en je gezin kan

 

Verdere coaching gebeurt steeds na afspraak. Sessies van 50min aan 45€ per stuk of sessies van 90min aan 90€ per stuk (exclusief verplaatsingskost van 0.50€/km).