Live4catz

Jij en je kat zijn uniek, jullie verdienen een unieke, individuele aanpak.

Ik begeleid je dan ook graag persoonlijk bij de opvoeding van je kitten, of in de omgang met je jonge of volwassen kat. Dankzij een individuele coaching is er steeds ruimte voor al je vragen en bekijken we samen jullie wensen en mogelijkheden.

Ervaar je een probleem met het gedrag van je kat? Ook daarbij geef ik je, tijdens een gedragsconsult, de nodige adviezen om onmiddellijk op een andere manier met dat gedrag te kunnen omgaan. Ook voor verdere ondersteuning kan je steeds bij mij terecht.

Kennis en inzicht in het gedrag van je kat liggen aan de basis van een relatie gebouwd op wederzijds vertrouwen en respect. Alles wat ik doe vertrekt vanuit de connectiemethode. Hierbij staat natuurlijk communiceren centraal. Straffen of belonen zijn daarbij helemaal niet nodig. Vanuit een mindful houding, met milde en open aandacht, verstevig je de relatie tussen jou en je kat en bereiken jullie beiden een betere manier van samen leven.


Wil je meer weten? Ervaar je moeilijkheden met je kat?
Had je graag wat advies bij de aanschaf, adoptie, opvoeding van je kat?
Wil je graag meer weten over hoe je je kat(ten) nog gelukkiger kan maken?

Klik op de link of foto's en je wordt onmiddellijk naar de juiste pagina doorverwezen

 

WIST JE DAT.... Alle katten die te zien zijn op mijn live4catz website ter adoptie zijn? Bezoek snel de website en het adoptiehoekje!